Η φιλοσοφία μας

Μέσα σε λίγα μολίς χρόνια, στις απαρχές της κρίσης, από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας μας, της "Halkidiki Properties", καταφέραμε να καινοτομούμε σε όλους τους τομείς του Real Estate. Σήμερα διαχειριζόμαστε τη μεγαλύτερη βάση παραθεριστικών ακινήτων στη Β. Ελλάδα, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να προβάλλουν αυτόματα τα ακίνητά τους σε περισσότερες από 100 ιστοσελίδες σε όλο το κόσμο, σε 6 γλώσσες. Παράλληλα επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας σε όλη την Ελλάδα με την εξαγορά της "Greek Properties", προσφέροντας κυρίως παραθεριστικά και επενδυτικά ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση σε διάσημες τουριστικές περιοχές της χώρας, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά κ.α.

Δεκάδες φίλοι, οικογένειες και θεσμικοί επενδυτές του εξωτερικού ανέθεσαν σε εμας το όνειρό τους και εμείς τους βοηθήσαμε να το πραγματοποιήσουν. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα, την μεθοδική δουλειά και την άριστη οργάνωση της πιο νεανικής ομάδας Real Estate της χώρας μας, στην οποία περισσότεροι από 3000 πελάτες εμπιστεύτηκαν την περιουσία τους και τα όνειρά τους.

Δεκάδες φίλοι, οικογένειες και θεσμικοί επενδυτές του εξωτερικού ανέθεσαν σε εμας το όνειρό τους και εμείς τους βοηθήσαμε να το πραγματοποιήσουν. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα, την μεθοδική δουλειά και την άριστη οργάνωση της πιο νεανικής ομάδας Real Estate της χώρας μας, στην οποία περισσότεροι από 3000 πελάτες εμπιστεύτηκαν την περιουσία τους και τα όνειρά τους.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που σε όλη τους τη ζωή ονειρεύονταν ένα σπίτι στην παραδεισένια θάλασσα της Ελλάδας... να ξεκλειδώνουν την πόρτα με χαμόγελο και να ονειρεύονται...

Ιστορία

Έτος 2007

Ξεκινά η προετοιμασία και πραγματοποιούνται τα πρώτα business plans για τη δημιουργία του μεγαλύτερου έξυπνου δικτύου Real Estate στην Ελλάδα.

Έτος 2008

Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα μικρό γραφείο όπου μπαίνουν τα θεμέλια της δημιουργίας της.

Έτος 2009

Ήδη αριθμούμε ένα σημαντικό αριθμό ακινήτων στη Β. Ελλάδα και λανσάρουμε την πρώτη μας σελίδα, HalkidikiProperties.com. Ξεκινά η κατασκευή των έξυπνων ηλεκτρονικών συστημάτων διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, τα οποία αποτελούν το θεμέλιο λίθο της επιτυχίας μας.

Έτος 2011

Μεταφερόμαστε στη νέα έδρα της εταιρείας μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ήδη αριθμούμε 8 άτομα συνεργάτες και περισσότερα από 1000 μοναδικά ακίνητα. Για πρώτη φορά η εταιρεία εισέρχεται στον τομέα των κατασκευών, καθώς αναλαμβάνει τη μελέτη και αποπεράτωση ιδιωτικών έργων με μεγάλη επιτυχία και συνέπεια.

Έτος 2013

Ανοίγουμε υποκαταστήματα και συνεργατικές έδρες σημείων εξυπηρέτησης στο Βελιγράδι και τη Μόσχα, όπου δεχόμαστε τον κύριο όγκο των ζητήσεών μας. Ήδη αριθμούμε περισσότερους από 20 συνεργάτες. Τελειοποιούμε τα συστήματά μας και προσφέρουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης και προώθησης ακινήτων μέσω αυτόματου δικτύου διαφημίσεων σε περισσότερες από 100 ιστοσελίδες παγκοσμίως. Ολοκληρώνουμε τη χρονιά με επιτυχία και πλέον είμαστε πρώτοι σε πωλήσεις παραθεριστικής κατοικίας στη Β. Ελλάδα. Λαμβάνουμε την πιστοποίηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας μεσιτών FIABCI (Η μοναδική εταιρεία από τη Β. Ελλάδα και μία από τις 18 πανελλαδικά.

Έτος 2014

Ιδρύουμε τη νέα μας θυγατρική, την εταιρεία Aeromedia, η οποία ασχολείται με την επαγγελματική πλέον φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση ακινήτων με στόχο την πληρέστερη παρουσίασή τους στο διαδίκτυο. Η “Aeromedia” καινοτομεί με την αγορά ειδικού εξοπλισμού ιπτάμενων drones, που συνδυάζουν τις λήψεις από τον αέρα και προβάλλουν εξαιρετικά τον περιβάλλοντα χώρο και το ίδιο το ακίνητο. Δημιουργούνται τμήματα όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με το ακίνητο καθώς και υπηρεσίες γύρω από όλες τις ανάγκες των πελατών, όπως νομική υποστήριξη, συμβολαιογραφικές υπηρεσίες, λογιστικές υπηρεσίες, τμήμα μηχανικών αρχιτεκτόνων, τμήμα Marketing & Research, καθώς και τμήμα πλήρους απομακρυσμένης υποστήριξης πελατών. Η “Greek Properties” είναι πλέον γεγονός!

Έτος 2015

Η έδρα της εταιρείας μας μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις της δίπλα στο Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, σε έναν μοναδικό χώρο 1000 τμ που σχεδιάστηκε από το διάσημο αρχιτέκτονα Φώτη Τσιφουτίδη, όπου όλες οι υπηρεσίες γύρω από το ακίνητο είναι πλέον συγκεντρωμένες σε ένα μέρος. Η εταιρεία μας υπογράφει την εκπροσώπηση της αποκλειστικής αντιπροσωπείας της μεγαλύτερης Real Estate εταιρείας της Βουλγαρίας, “Bulgarian Properties & Luximoti”. Δημιουργεί νέα σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως με κύριο στόχο τους Έλληνες της διασποράς. Διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 3000 ακίνητα στη Β. Ελλάδα και δημιουργεί ένα δίκτυο στις 12 πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδας με νέο Portfolio τα 12.000 ακίνητα, τα οποία αυξάνονται συνεχώς. Το ανθρώπινο δυναμικό που σχετίζεται με την εταιρεία μας πλέον ξεπερνά τα 40 άτομα.

Σχέδια και στόχοι για το μέλλον

Αύξηση του παρόντος χαρτοφυλακίου πανελλαδικά και επέκτασή μας σε περισσότερες περιοχές της χώρας με στόχο την ανάδειξή τους παγκόσμια.

Τηλεοπτικές παραγωγές για την ανάδειξη όλης της Ελλάδας ως το ομορφότερο μέρος στο κόσμο για να ζεις.

Επέκταση του δικτύου μας σε όλη τη χώρα και δημιουργία τοπικών σημείων εξυπηρέτησης που θα μπορούν να παράσχουν το σύνολο των υπηρεσιών μας τοπικά.

Online booking platform για βίλες και ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Προσέλκυση θεσμικών επενδύσεων και επενδυτών οι οποίοι θα μπορούν να λάβουν πλήρη πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούν την επένδυση καθώς και την ένταξή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα επενδύσεων από ένα και μόνο σημείο.

Πλήρης αυτόματη ενημέρωση της ποιότητας πληροφορίας και των τεχνικών χαρακτηριστικών κάθε ακινήτου.