Υπηρεσίες

Βραχυπρόθεσμες επενδύσεις

Στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο αλλά και πιο συγκεκριμένα στην Χαλκιδική αναζητούνται φρέσκες ιδέες επενδύσεων από επενδυτές του εξωτερικόυ και όχι μόνο. Πέρα λοιπόν από μεγάλες επενδύσεις εκατομμυρίων, υπάρχει και η δυνατότητα για επενδυτές μικρότερου βεληνεκούς να επενδύσουν τα χρήματά τους και να νιώθουν σίγουροι ότι θα μπορούν να έχουν απόσβεση σε βάθος 10ετίας, 5ετίας ή ακόμη και άμεση επιστροφή του κεφαλαίου τους συν το κέρδος τους.

Η διαδικασία είναι απλή και, μεσω της εταιρείας μας, με τους κατάλληλους συμβούλους σε τεχνικά, κατασκευαστικά και νομικά ζητήματα, το ρίσκο εκμηδενίζεται. Αγοράζοντας ένα ακίνητο, είτε αυτό αποτελεί μονοκατοικία, μεζονέτα ή ακόμα και διαμέρισμα στην Χαλκιδική έχετε κάνει το πρώτο βήμα. Η επιλογή λοιπόν του ακινήτου αποτελεί το σημαντικότερο βήμα της επένδυσης. Υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι παράγοντες που θα πρέπει να προσέξετε στην αγορά: η απόσταση από την θάλασσα και ο αριθμός υπνοδωματίων. Όχι ότι άλλοι παράγοντες, όπως η θέα στην θάλασσα ή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ακίνητο δεν έχουν σημασία, αλλά η πρόσβαση στην θάλασσα και ο αριθμός των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει το σπίτι είναι οι βασικές παράμετροι που θα δώσουν αξία στην επένδυσή σας. Ακόμα και σε περίπτωση που η κατάσταση του ακινήτου δεν είναι και η καλύτερη και χρειάζεται μερική ή και ριζική ανακαίνιση δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Το αντίθετο μάλιστα, θα πρέπει να σας κάνει να το βλέπετε ως μία ακόμα πιο ελκυστική επιλογή. Ο λόγος είναι απλός, μείωση της τιμής αγοράς του ακινήτου μέσω της διαπραγματευτικής δύναμης της εταιρείας μας και ανακαίνιση σε χαμηλό κόστος χάρη στην εμπειρία του κατασκευαστικού μας τμήματος.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει το τμήμα ενοικιάσεων της εταιρείας μας με διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ευρώπη. Μπορούμε να κάνουμε το νέο σας ανακαινισμένο ακίνητο να φαίνεται σε όλα τα portal και όλα τα site ανά την υφήλιο. Σε μία παραθεριστική περιοχή όπως η Χαλκιδική, όπου η σεζόν διαρκεί 4 με 5 μήνες, μπορείτε να έχετε πληρότητα έως και 150 ημέρες το χρόνο με αποτέλεσμα να μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματα σας πολύ γρήγορα. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα άμεσης μεταπώλησης του ακινήτου σε μία πιο υψηλή τιμή από αυτή στην οποία το αγοράσατε, συνυπολογίζοντας τα χρήματα που θα έχετε ξοδέψει για την ανακαίνιση. Θα πουλάτε άλλωστε ένα καινούριο ακίνητο πλέον, κάτι που ψάχνουν σχεδόν όλοι στην Χαλκιδική.

Μέσω λοιπόν της απλής διαδικασίας αγοράζω-ανακαινίζω-πουλάω μπορείτε πολύ έυκολα να επενδύσετε τα χρήματά σας και, αν δεν είστε διατεθειμένοι να μπείτε στην διαδικασία μιας επένδυσης και απλά θέλετε ένα εξοχικό το οποίο θα επισκέπτεστε για κάποιες εβδομάδες τον χρόνο, θα έχετε την δυνατότητα να το νοικίαζετε όλη την υπόλοιπη σεζόν για να κερδίζετε όσα ξοδεύετε στις διακοπές σας!

Καλή διαμονή!

Έκδοση 5-ετούς άδειας διαμονής για πολίτες εκτός ΕΟΚ

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης ξένων αγοραστών, έχει δημιουργήσει την υπηρεσία έκδοσης 5ετούς άδειας παραμονής (Εθνική Θεώρηση τύπου D) για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες Schengen (Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία, Γαλλία, Ισλανδία, Ιταλία, Κύπρος, Λεττονία, Λιχτεστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Φινλανδία, Ελβετία, Σουηδία).

Η 5ετής άδεια παραμονής στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη σύμφωνα με απόφαση του Υπ. Εξωτερικών (Ν. 4146/2013) για αγοραστές ή ενοικιαστές ακίνητης περιουσίας που ξεπερνά το ύψος των 250.000€. Όσον αφορά στους ενοικιαστές, προϋπόθεση είναι η δεκαετής μίσθωση ακινήτου με κόστος που συνολικά ξεπερνά το παραπάνω ποσό. Εμείς αναλαμβάνουμε εκ μέρους τους την πλήρη εκπροσώπησή τους σε όλες τις Ελληνικές και ξένες υπηρεσίες δημοσίου, συλλέγοντας και καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, υποβάλλοντας τις αιτήσεις και παραδίδοντας την άδεια έτοιμη στον ενδιαφερόμενο. Έτσι οι διαδικασίες απλοποιούνται και επιταχύνονται, απαλλάσσοντας τον πελάτη από περιττό κόπο και ταλαιπωρία.  

Επενδύσεις

ΕΟΤ

Συλλογή, υποβολή και διαχείριση φακέλου για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικές κατοικίες. Διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών και υποβολή φακέλου για την έκδοση Αριθμού Μητρώου του ΕΟΤ για την ένταξη του ακινήτου στον Νόμο περί Τουριστικής Εκμετάλλευσης. Πλήρης εκπροσώπηση επενδυτών στον ΕΟΤ


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων σε ένα φάσμα που καλύπτει τα στάδια από την κατασκευή τους έως και την πλήρη διαχείρισή τους. Πραγματοποιούμε νομικούς και λογιστικούς ελέγχους για υφιστάμενες μονάδες – εταιρείες προς αγορά. Τέλος, διεξάγουμε μελέτες βιωσιμότητας και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους των τουριστικών επενδύσεων.

ΜΑΡΙΝΕΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και επίβλεψη της κατασκευής λιμενικών έργων (εμπορικών και επιβατικών λιμένων, μαρίνων, αλιευτικών και τουριστικών καταφυγίων κ.α.). Παρέχουμε υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου και Συμβούλου Διαχείρισης Έργων Υποδομής και μπορούμε να διεξάγουμε πραγματογνωμοσύνες σε τεχνικά ή περιβαλλοντικά θέματα. Τέλος, η εταιρεία μας αξιοποιεί μία πλήρη σειρά μαθηματικών μοντέλων σε υπολογιστές που προσομοιώνουν τα ακτομηχανικά φαινόμενα (κυματισμός, ρεύματα, στερεομεταφορά) και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατασκευής μιας μαρίνας (διάχυση ρύπων, πρόβλεψη στάθμης θορύβου κ.α.).

ΤΑΙΠΕΔ

Η εταιρεία μας είναι ανάμεσα στους προνομιούχους διαχειριστές του πλήρους χαρτοφυλακίου με τα ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και μπορεί επίσημα να εκπροσωπήσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή στην κατάθεση και διαχείριση των απαραίτητων δικαιολογητικών και να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή του στις δημοπρασίες του ΤΑΙΠΕΔ.